Saturday, January 21, 2012

farahi irfan =p

hi asaalamualikum
haa malam nie b0san gela2 
tak taw nak buat ape dahh.. mate pun tak boleh pejam lagie nie
bukak fb ape lagi on9 laa...
haaa nmpak name kat atas tuu FARAHI IRFAN
meh sini aku nak cite sikit pasal mamat batak raki0n nie heheh
sebelum tuu usha pic die dulu ! 


budak pemalas nie suke mengusik aku ! gggrr die suke ejek aku mate guli !
tapi tak kesah lhaa sedap jugak name tuu..hahah 
name die lagie lhaa ter0k BATAK RAKION ! sedap tak hahah
hary nie main walling ngan die...
sekarang die tengah teman aku on9...hahha sebab aku takut s0rang2
aku pun tak taw asal aku panggil die batak raki0n ! mybe sebab die nie
suke membatak k0wt ! yela mcm mlm nie batak berfaceb0ok ! wakakak
gela la die niee on9 sampai pukul 5 pagi ! 
kalau aku berasap punggung duduk lame 2
ape yang specially aku p0st pasal die pun aku ak taw laa..
haa bukan senang nak cerite pasal orang kat bl0g aku nie !
hahaha biase lhaa aku pun dah berjangit penyakit batak ngan die !
tapi aku lain aku batak bl0g ! die face b0ok ! lagi teruk penyakit die tuu
tak same taww..hahhaha
die cakap batak raki0n tuu jeb0n !  jeb0n batak hahahah
ngekek2 aku gelak bile walling ngan die !
ade je bende die nak ngusik aku !
hahaha..macam orang gile je aku gelak sorang2 !
hehe batak raki0n sorry cite pasal k0 ! 
mane lha aku taw raki0n tuu sejenis game ! 
hhehhe 
ala rilek lee jgn mara aku taw ! 
s0rry p0st ppasal kau ! sebab aku tengah b0ring nie
tak taw nak cite pasal sape..
malam nie ser0nok pulak membebel pasal kau !
ala kau bukan tak biase dengar aku membebel kan !...kalau kau kacau aku mensti
kau dapat pangkat yang best2 kan..! ng0kk ! haha
courser nie sejarah aku bhaii ! kau gelak siap kau !
tak nak kawan ! werkk ! 




4 comments:

  1. hahaha .. COURSER GENDOT !

    ReplyDelete
  2. haha .. jgn le mara2 .. ilang le kecutetan tuh .. =.=

    ReplyDelete
  3. hahah ! eehh tak mara pun ! grr ng0k !

    ReplyDelete